12:26 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με e-mail του, ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σουντάρ Πιτσάι, ανακοίνωσε τη μείωση της συχνότητας των συναντήσεων των στελεχών λόγω της διαρροής των πληροφοριών.

Αλλαγή στην πολιτική της φαίνεται πως θα εφαρμόσει η Google, καθώς θα μειώσει τα εβδομαδιαία μίτινγκ (τα λεγόμενα «TGIF») των στελεχών υπό τον φόβο διαρροής πληροφοριών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «The Verge», ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σουντάρ Πιτσάι, έστειλε ένα e-mail στο οποίο αναφέρει πως οι συναντήσεις θα γίνονται -πλέον- σε μηνιαία βάση και θα εστιάζουν «στα προϊόντα και στην επιχειρηματική στρατηγική».

Ο κ. Πιντσάι έγραψε στο e-mail: «Οι συναντήσεις παραδοσιακά είναι ένα μέρος ώστε [τα στελέχη] για να συναντηθούν, να μοιραστούν την πρόοδο και να θέσουν ερωτήσεις, αλλά δεν λειτουργεί στην παρούσα του μορφή». Επίσης, σημειώνεται ότι το 25% της εταιρείας παρακολουθεί αυτές τις συναντήσεις σε εβδομαδιαία βάση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Google υποστηρίζει πως υπήρξε «συντονισμένη προσπάθεια οι συνομιλίες μας να κοινοποιηθούν έξω από την εταιρεία ύστερα από κάθε μίτινγκ» και ότι αυτές οι προσπάθειες «επηρέασαν την ικανότητά μας να χρησιμοποιήσουμε τις συναντήσεις ως forum για ειλικρινείς συζητήσεις σε σημαντικά θέματα».

Τέλος, ο Σουντάρ Πιτσάι τονίζει στο μήνυμά του: «Έχουμε τώρα την ευκαιρία να διαμορφώσουμε το είδος της εταιρείας που θέλουμε να είμαστε στο μέλλον επενδύοντας σε καλύτερους τρόπους επικοινωνίας σε κλίμακα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για να το κάνουμε αυτό».

Όπως ανέφερε το Bloomberg News, ένας υπάλληλος απολύθηκε για την αποστολή ονομάτων και στοιχείων άλλων υπαλλήλων στα ΜΜΕ.

Πέρσι, το δίκτυο Breitbart δημοσίευσε ένα βίντεο από το πρώτο μίτινγκ της Google ύστερα από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμα:

Ειδικός της Google προειδοποιεί: Ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να εξαϋλώσει πόλεις σε ένα λεπτό

Tags:
πληροφορίες, διαρροή, Google
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK