16:40 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ραγδαία αύξηση των θανάτων που συνδέονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, οδήγησαν την Apple στο να απαγορεύσει -από την Παρασκευή (15/11)- εφαρμογές σχετικά με αυτό από το Store του iOS.

Οι θάνατοι που συνδέονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο αυξάνονται και αυτό οδήγησε την Apple να απαγορεύσει όλες τις εφαρμογές που σχετίζονται με αυτό από το Store.

Η απόφαση αυτή τέθηκε ήδη σε ισχύ από την Παρασκευή (15/11) μετά την ανακοίνωση από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ σχετικά με τους θανάτους που συνδέονται με το άτμισμα, οι οποίοι πλέον ανέρχονται σε 42 σε 24 πολιτείες.

Έτσι, εκπρόσωπος της Apple είπε στο Axios: «Φροντίζουμε με μεγάλη προσοχή το App Store ως ένα αξιόπιστο μέρος για τους πελάτες, ιδιαίτερα για τους νέους, έτσι ώστε να "κατεβάζετε" εφαρμογές. Εξετάζουμε συνεχώς τις εφαρμογές και συμβουλευόμαστε τα τελευταία στοιχεία για να καθορίσουμε τους κινδύνους για την υγεία και την ευεξία των χρηστών. Πρόσφατα, εμπειρογνώμονες από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ έως την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία απέδωσαν ποικίλες βλάβες στους πνεύμονες, αλλά και θανάτους σε προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, φθάνοντας στο σημείο να αποκαλούν την εξάπλωση αυτών των συσκευών ως κρίση δημόσιας υγείας και επιδημία της νεολαίας».

Όσοι χρήστες έχουν ήδη «κατεβάσει» εφαρμογές σχετικά με το άτμισμα, μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν ακόμα και μετά την απαγόρευση της Apple, σύμφωνα με το Axios.

Ο Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε την αύξηση του νόμιμου ορίου ατμίσματος στα 21 έτη.

Διαβάστε ακόμα:

Μαθητής βρέθηκε να χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό τσιγάρο μέσα στην τάξη δημοτικού στις ΗΠΑ

 

Tags:
iOS, εφαρμογή, άτμισμα, ηλεκτρονικό τσιγάρο, Apple
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK