00:59 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Αλλαγές στα πακέτα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας αποφάσισαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μετά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποί τους με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Περισσότερα data θα έχουν οι χρήστες της κινητής τηλεφωνίας, όπως ανακοίνωσαν Cosmote, Vodafone και Wind, μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, η Cosmote ανακοίνωσε διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της.

Την εμπορική διάθεση νέων πακέτων δεδομένων ανακοίνωσε και η Vodafone Ελλάδας για τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα.

Ακόμη μέσω του My Vodafone App, η εταιρεία τριπλασιάζει τα data στα υπάρχοντα πακέτα δεδομένων από 1GB σε 3GΒ για ένα μήνα, χωρίς να αλλάζει η τιμή τους.

 «Οι συνδρομητές της Wind μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Wind.

Τα απεριόριστα δεδομένα παρέχονται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα της με μειωμένο μηνιαίο πάγιο για συνδρομητές συμβολαίου οικιακούς και εταιρικούς.

Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, ίντερνετ, διαδίκτυο, κινητά τηλέφωνα, κινητό, κινητά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK