10:34 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μερικές φορές τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να γίνουν πραγματικά βίαια με όπλα, μαγεία και ξύλο, κάτι που η εκκλησία σπεύδει να καταγγείλει αμέσως. Τι συμβαίνει όμως όταν δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να το «παίξει» Θεός;

Ένα νέο παιχνίδι, που τιτλοφορείται «Είμαι ο Ιησούς Χριστός», επιτρέπει στο χρήστη να υιοθετήσει τον ρόλο του Σωτήρα και ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις μεταξύ των πιστών.

Το τρέιλερ του παιχνιδιού δείχνει τον Χριστό να θεραπεύει με θαυματουργό τρόπο μια τυφλή γυναίκα, να δημιουργεί ψάρια από το πουθενά, να περπατά στο νερό, ενώ αναπαράγει ακόμα και τη σκηνή της σταύρωσης.

«Γίνε ο Ιησούς Χριστός, ο πιο διάσημος άνθρωπος στη Γη - σε αυτό το εξαιρετικά ρεαλιστικό παιχνίδι προσομοίωσης. Προσευχήσου σαν αυτόν για να πάρεις υπερδύναμη, εκτέλεσε τα  διάσημα θαύματα όπως αυτός στη Βίβλο σαν να εξολοθρεύεις δαίμονες, να θεραπεύσεις και να τρέφεις ανθρώπους, να ανασταίνεσαι και πολλά περισσότερα στο Είμαι ο Ιησούς Χριστός» , αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.

Προς το παρόν δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ενώ οι προγραμματιστές καλούν τους χρήστες να «σώσουν τον κόσμο όπως έκανε αυτός», το παιχνίδι έχει επίσης λάβει και αρνητικά σχόλια.

Κάποιοι μάλιστα χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο παιχνίδι «βλάσφημο».

Tags:
πιστοί, βίντεο, βιντεοπαιχνίδι, Ιησούς Χριστός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK