20:27 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
110
Βρείτε μας

Ένας ρωσικός μεταφορικός πύραυλος Soyuz-ST χρειάστηκε να υποστεί αρκετές αποστολές αντικατάστασης, καθώς διάφορα ελαττωματικά εξαρτήματα προκάλεσαν την καθυστέρηση της εκτόξευσης, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, μια ρουκέτα Arianespace Soyuz, που ήταν προγραμματισμένη να εκτοξεύσει ένα δορυφόρο Cosmo-SkyMed για την παρατήρηση της λεκάνης της Μεσογείου (αποτελείται από σειρά άλλων μικρών δορυφόρων) για λογαριασμό της Ιταλικής Διαστημικής Υπηρεσίας και του ιταλικού στρατού, απογειώθηκε από το Κουρού της Γαλλικής Γουιάνας.

Επιπροσθέτως, τρία βοηθητικά φορτία πρόκειται να αναπτυχθούν στην πτήση VS23, για λογαριασμό της Γαλλικής Διαστημικής Υπηρεσίας (CNES) κι άλλα για την Τyvak, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Οι δορυφόροι EyeSat και ANGELS και OPS-SAT, αντίστοιχα, έχουν σχεδιαστεί τόσο για στρατιωτικούς όσο και επιστημονικούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης και της ανάλυσης του σεισμικού κινδύνου, της παρατήρησης περιβαλλοντικών καταστροφών και τη γεωργική χαρτογράφηση.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η ψευδαίσθηση θα σου «κάψει» τον εγκέφαλο: Βρες προς τα πού γυρνάει το σχήμα - Βίντεο

Οι κόκκινες πιπεριές βοηθούν να ζήσεις περισσότερο: Δείτε πώς δρουν στον οργανισμό

Tags:
ESA, δορυφόροι, δορυφόρος, διάστημα, Soyuz
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK