10:08 15 ΙΟΥΛΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το Spotify θέλει να «κάνει παρέα» στα σκυλιά όσο οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν από το σπίτι και έτσι, για να καταπολεμήσει τη μοναξιά των τετράποδων πιστών φίλων, εισάγει ειδικές λίστες αναπαραγωγής.

Οι αρκετές υποχρεώσεις της καθημερινότητας αναγκάζουν τους ανθρώπους να λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι και έτσι οι τετράποδοι πιστοί φίλοι, δηλαδή τα σκυλιά, μένουν μόνοι.

Λύση σε αυτό το ζήτημα έρχεται να δώσει η σουηδική υπηρεσία Spotify, καθώς ανακοίνωσε την προσθήκη ειδικών λιστών αναπαραγωγής στην πλατφόρμα, οι οποίες θα περιλαμβάνουν χαλαρή μουσική και ιστορίες αποκλειστικά για τους σκύλους - εκτελεσμένες από ηθοποιούς με στόχο τα θετικά μηνύματα, αλλά και αυτά της επιβεβαίωσης, σύμφωνα με το Reuters.

Επίσης, το Spotify σημείωσε πως -σύμφωνα με μια έρευνα- 1 στους 4 ιδιοκτήτες κατοικίδιων αφήνουν τη μουσική να παίζει για τους φίλους τους όσο λείπουν από το σπίτι, με το 42% των ερωτηθέντων να λένε ότι τα κατοικίδια ζώα τους έχουν ένα αγαπημένο είδος μουσικής και το 25% να υποστηρίζει ότι έχει δει τα κατοικίδιά τους να χορεύουν.

Διαβάστε ακόμα:

Αξιολάτρευτος σκυλάκος χαλαρώνει σε πισίνα ενώ βρέχει - Βίντεο

Tags:
μοναξιά, Spotify, σκυλιά, σκυλί, σκύλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK