01:00 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η εταιρία Space X ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των πτήσεων του διαστημοπλοίου ανεφοδιασμού Dragon CRS-20 προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του προγράμματος πτήσεων του διαστημοπλοίου Dragon CRS-20, με την προσθαλάσσωση τους σκάφους ύστερα από την 20η αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, για τη μεταφορά προμηθειών, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας Space X.

«Η επιτυχής προσθαλάσσωση του Dragon επιβεβαιώθηκε, ολοκληρώνοντας την 20η και τελική αποστολή προς τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, αλλά και το πρώτο στάδιο του προγράμματος του διαστημοπλοίου Dragon», έγραψε σε ανάρτησή της η εταιρεία, την Τρίτη.

Το μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο Dragon CRS-20, αποδεσμεύθηκε από το ρομποτικό χέρι του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού το πρωί της Τρίτης, κι ενώ βρίσκονταν σε τροχιά πάνω από το Βιετνάμ, ανέφερε η Space X.

​«Έξι ώρες μετά την αποδέσμευσή του από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, το Dragon προσθαλασσώθηκε στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από τις ακτές του Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια», ανέφερε σε άλλη ανακοίνωσή της η Space X.

Το διαστημόπλοιο Dragon CRS-20 εκτέλεσε την τελευταία αποστολή της Space X που αποτελούσε μέρος συμβολαίου με τη NASA, για τον ανεφοδιασμό του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και ήταν το τελευταίο σκάφος Dragon πρώτης γενιάς, σύμφωνα με την εταιρεία.

Tags:
Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS), διάστημα, διαστημόπλοιο, Crew Dragon, Dragon 2, SpaceX
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK