19:31 03 ΙΟΥΝΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 01
Βρείτε μας

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό» είναι το μήνυμα στο σημερινό Google Doodle που απευθύνεται στους εργαζόμενους σε υπηρεσίες συσκευασίας, αποστολών και παραδόσεων.

Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες συσκευασίας, αποστολών και παραδόσεων, στέλνει η Google με το σημερινό της Doodle, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη όλων σε αυτούς που μας εξυπηρετούν, συσκευάζοντας, μεταφέροντας και παραδίδοντας προϊόντα στα σπίτια μας εν μέσω πανδημίας κορονοϊού.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μάχονται ενάντια στον κορωνοϊό», είναι το μήνυμα που προβάλλεται σε όσους κάνουν κλικ πάνω στο χαρακτηριστικό εικονίδιο.

Το σημερινό εικονίδιο απευθύνεται ειδικά στους μεταφορείς.

«Ένα ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους σε υπηρεσίες συσκευασίας, αποστολών και παραδόσεων», διαβάζει κάποιος, αν αφήσει τον κέρσορα πάνω στο εικονίδιο.

Με δισεκατομμύρια πολιτών σε όλο τον πλανήτη να βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, η συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων, είναι ουσιαστικά ένα από τα βασικά γρανάζια για την εξυπηρέτηση πολλών ανθρώπων.

Έτσι, με τον τρόπο αυτό η Google τους ευχαριστεί, υπενθυμίζοντας σε όλους την αξία της εργασίας τους.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με Γαλλικό Πρακτορείο, μέχρι τώρα η πανδημία του κορονοϊού, COVID-19 έχει στοιχίσει τη ζωή σε 123.920 ανθρώπους, ενώ 1.961.950 άνθρωποι σε 193 χώρες και εδάφη έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό. Αισιόδοξο στοιχείο αποτελεί ο αριθμός των 413.800 περίπου ατόμων που έχουν λάβει μέχρι τώρα εξιτήριο.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
εργαζόμενοι, Google Doodle, SARS-CoV-2, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK