18:46 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Τα προϊόντα του, που υπόσχονται να απλοποιήσουν τη χρήση του Photoshop καθώς περιέχουν αποκλειστικά πλήκτρα για την επεξεργασία φωτογραφιών, διατίθενται μέσα από το Etsy.

Πόσα πλήκτρα χρησιμοποιούμε στην πραγματικότητα από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μας, αν τον προορίζουμε για συγκεκριμένες λειτουργίες; Με αυτό το σκεπτικό ένας σχεδιαστής από την Ουκρανία, με το όνομα Κονσταντίν (3dDecors), δημιούργησε μια σειρά από μίνι πληκτρολόγια, που περιέχουν μόνο τα πλήκτρα που χρειάζονται για τις λειτουργίες του Photoshop – και προορίζονται να γίνουν το δεξί χέρι για γραφίστες και photo editors.

Μίνιμαλ σχεδιασμός

Συγκεκριμένα, κάθε πλήκτρο αντιστοιχεί σε συντομεύσεις που επιτρέπουν στους χρήστες, μεταξύ άλλων, να αλλάζουν μέγεθος σε φωτογραφίες, να ρυθμίζουν χαρακτηριστικά όπως η φωτεινότητα και το χρώμα τους και φυσικά να ανοίγουν και να αποθηκεύουν αρχεία.

Τα προϊόντα που πουλάει μέσα από το Etsy διατίθενται σε ένα εύρος τιμών περίπου από 130 έως 160 ευρώ. Δεν ξέρουμε αν αξίζουν τα χρήματά τους, είναι όμως τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Δείτε ένα από τα προϊόντα του:

© Φωτογραφία : www.etsy.com
Μίνι πληκτρολόγιο με συντομεύσεις για Photoshop, www.etsy.com, €134.68

Σχετικά:

Σύστημα «τσέπης» για ανίχνευση DNA από επιστήμονες στην Κίνα
Αυστραλιανή πατέντα: Παρακολούθηση πιθανών κρουσμάτων COVID-19 μέσω εφαρμογής κινητού
iPhone 12: Ο κορονοϊός φαίνεται ότι καθυστερεί τη μαζική παραγωγή του
Tags:
σχεδιαστής, Ουκρανός, συντομεύσεις, Etsy, Photoshop, επεξεργασία φωτογραφιών, πληκτρολόγιο, υπολογιστής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK