12:01 13 ΙΟΥΛΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μόλις 1.200 δολάρια κοστίζει το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του κόσμου, το οποίο έχει μερικά εντυπωσιακά -για το μέγεθός του- χαρακτηριστικά.

Ο Τζέισον Τορτσίνκι, είχε την τρελή ιδέα να δοκιμάσει το φθηνότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο του πλανήτη. Έτσι, έψαξε στο διαδίκτυο και το βρήκε στην κινεζική πλατφόρμα της Alibaba. Μάλιστα, το όχημα λέγεται Changli και έχει κατασκευαστεί στην πόλη της Τζιανγκσού.

Το εν λόγω ηλεκτρικό αυτοκίνητο κόστιζε μόλις 1.200 δολάρια αν και ο Τορτσίνσκι έδωσε 1.800 προκειμένου να το φέρει από την Κίνα, αλλά τον άφησε άναυδο.

​Ο ειδικός που είναι και αρχισυντάκτης του εξειδικευμένου ιστοτόπου jalopnik.com, κοινοποίησε πολλά βίντεο στο YouTube, στα οποία έδειξε εντυπωσιασμένος με το αυτοκίνητο - όχι για τις ικανότητές του, αφού έχει μόλις έναν ίππο, αλλά εκεί βρίσκονται εγκατεστημένες μια κάμερα αλλά και μια συσκευή αναπαραγωγής MP3.

Εντούτοις, το συγκεκριμένο ηλεκτρικό έχει μικρό σαλόνι, ανάλογους τροχούς, δεν διαθέτει ζώνες ασφαλείας και μοιάζει περισσότερο με παιδικό παιχνίδι.

Tags:
Κίνα, ηλεκτρικό αυτοκίνητο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK