17:55 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Tesla και το Model 3 απέκτησαν «περίπτερο» στο Golden Hall. Πώς θα μπορεί κάποιος να κάνει test drive.

Καθώς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla διατίθενται πλέον επίσημα στην Ελλάδα, γεγονός αποτελεί και το πρώτο Tesla pop-up stand στην Αθήνα.

Το stand της Tesla βρίσκεται στο Golden Hall από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία για τους επόμενους τρεις μήνες να δουν από κοντά δύο Model 3.

«Για τους επόμενους τρεις μήνες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα οχήματα Tesla και να γνωρίσουν τη φιλοσοφία της Tesla, που επαναπροσδιορίζει το αυτοκίνητο του 21ου αιώνα με τις υψηλότερες δυνατές βαθμολογίες ασφάλειας, τη μεγαλύτερη αυτονομία και την απαλλαγή από τις εκπομπές καυσαερίων» αναφέρει η ανακοίνωση του Golden Hall.

Σημειώνεται ότι τα δύο Model 3 φιλοξενούνται στο ισόγειο και στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου.

«Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο ως το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς στον κόσμο, το Model 3 είναι ένα κρίσιμο βήμα της Tesla προς τη βιώσιμη χρήση της ενέργειας» προστίθεται.

Πώς μπορεί κάποιος να κλείσει test drive

Σύντομα, οι επισκέπτες θα μπορούν να κλείσουν test drive μίας ώρας, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Με το test drive θα γνωρίσουν τη φιλοσοφία της Tesla και «θα ζήσουν τις συναρπαστικές αισθήσεις που παραδίδονται από το Model 3 αλλά και τα υπόλοιπα κορυφαία οχήματα της Tesla, Model X και Model S».

Το «περίπτερο» της Tesla στο Golden Hall θα λειτουργεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2020, κάθε Δευτέρα-Σάββατο 11:00-20:00.

Tags:
test drive, Ελλάδα, Golden Hall, Tesla Model 3, Tesla
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK