21:36 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Παραμονή του Χάλοουϊν σήμερα και η Google δημιούργησε ένα Doodle το οποίο παραπέμπει σε ένα παιχνίδι όπου ο χρήστης αντιμετωπίζει φαντάσματα.

Με ένα Doodle που παραπέμπει σε ένα παιχνίδι το οποίο μας προετοιμάζει για το αυριανό Χάλοουϊν (Halloween,) αποφάσισε να μας διασκεδάσει σήμερα, Παρασκευή, παραμονή της εορτής η Google.

Όσοι χρήστες του διαδικτύου επιθυμούν να περάσουν την ώρα τους αντιμετωπίζοντας μικρά φαντάσματα, μπορούν να κάνουν κλικ επάνω στο σημερινό Doodle και στη συνέχεια, μετά από μια μικρή εισαγωγή θα βρεθούν να χειρίζονται έναν μαύρο γάτο, ο οποίος βουτά στα νερά της θάλασσας.

Αποστολή του παιχνιδιού είναι να μπορέσει κανείς να εξουδετερώσει τα φαντάσματα που επιτίθενται στον γάτο, χαράσσοντας γραμμές με τον κέρσορα που αντιστοιχούν στο κάθε φάντασμα ξεχωριστά. Όπως εξηγεί και η λεζάντα που παρουσιάζεται: «Νικήστε ένα φάντασμα σχεδιάζοντας το σύμβολό του οπουδήποτε». 

Έτσι ο χρήστης μέσω του γάτου που χειρίζεται, θα μπορέσει να σώσει μια μικρή κοπέλα που εξαιτίας των φαντασμάτων έχει πέσει από ένα καράβι μέσα στη θάλασσα.

Κάντε κλικ λοιπόν και καλή επιτυχία. 

Tags:
Halloween, φάντασμα, φαντάσματα, βιντεοπαιχνίδι, παιχνίδι, Google Doodle, Google, ίντερνετ, διαδίκτυο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK