14:02 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ακόμα μια διαδικτυακή εκδήλωση πραγματοποίησε, την Τρίτη (10/11), η Apple στην οποία παρουσίασε τρεις νέες εκδόσεις των MacBook της που φέρουν τον δικό της επεξεργαστή τύπου ARM, τον λεγόμενο M1.

Τρία νέα MacBook, τα MacBook Mini, τα MacBook Air και το MacBook Pro, παρουσίασε, την Τρίτη (10/11), η Apple τα οποία φέρουν επεξεργαστή που έχει κατασκευάσει η ίδια η εταιρεία, δηλαδή τον επονομαζόμενο Μ1.

Σύμφωνα με την Apple, ο επεξεργαστής M1 διαθέτει μια κεντρική μονάδα 8 πυρήνων, η οποία συνδυάζει τέσσερις πυρήνες υψηλής ισχύος και τέσσερις πυρήνες υψηλής απόδοσης.

Ακόμα, στον επεξεργαστή Μ1, τύπου ARM, όπως παρουσιάστηκε στη διαδικτυακή εκδήλωση της Apple, βρίσκεται ενσωματωμένη η GPU, που περιλαμβάνει επίσης 8 πυρήνες.

Επίσης, η μπαταρία στο νέο MacBook Air θα διαρκεί έως και 18 ώρες, ενώ στο MacBook Pro κρατά έως και 20 ώρες.

Η τιμή του MacBook Mini αρχίζει στις ΗΠΑ στα 699 δολάρια, ενώ το MacBook Air και το MacBook Pro θα κοστίζουν 999 και 1.299 δολάρια, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι η Apple ανακοίνωσε, τον Ιούνιο, πως θα εγκαταλείψει την Intel, όσον αφορά στους επεξεργαστές των φορητών υπολογιστών της, εντός δύο χρόνων.

Tags:
υπολογιστής, MacBook, Apple
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK