23:10 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1118)
0 40
Βρείτε μας

Στον «αέρα» βρίσκεται και πάλι ο λογαριασμός του ρωσικού εμβολίου κατά της COVID-19, Sputnik V. Πού οφείλεται η περιορισμένη αναστολή.

Ο λογαριασμός του Sputnik V, του ρωσικού εμβολίου κατά του κορανοϊού, επέστρεψε στο Twitter αφού νωρίτερα σήμερα έχει «προσωρινά ανασταλεί» εξαιτίας μιας «ασυνήθιστης δραστηριότητας».

Όπως αναφέρεται σε νέο tweet του @sputnikvaccine, η συγκεκριμένη αδιευκρίνιστη δραστηριότητα ενδέχεται να προέρχεται από κινητό i-Phone στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

​Μάλιστα, ο προσωρινός περιορισμός στην πρόσβαση στον λογαριασμό του ρωσικού εμβολίου, προκάλεσε έντονη δυσφορία στους χρήστες του Twitter.

​Νωρίτερα, το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) διεμήνυσε πως θα εξετάσει τους λόγους για την αναστολή λειτουργίας, ξεκαθαρίζοντας πως υπήρχε διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας του εμβολίου.

«Ζητάμε από όλους τους συνδρομητές μας να γράψουν στο Twitter ζητώντας τους να αποκαταστήσουν την πρόσβασή μας» επεσήμανε το ρωσικό ταμείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως καμία από τις αναρτήσεις στον λογαριασμό Sputnik V δεν έχει επισημανθεί για «παραπληροφόρηση» σχετικά με την COVID-19.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1118)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, εμβόλια, εμβόλιο, εμβολιασμός, Twitter, Sputnik V, Sputnik
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK