06:52 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Αστυνομικοί συνέλαβαν δύο διακινητές μεταναστών στη Θεσσαλονίκη. Το κύκλωμα χρησιμοποιούσε ακριβά και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που είχαν κλέψει από την Αθήνα.

Δύο διακινητές παράτυπων μεταναστών συνέλαβαν χτες βράδυ, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο διακινητές, 22 και 28 ετών, είναι Σύροι και μέλη κυκλώματος διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Για τις διακινήσεις χρησιμοποιούσαν τέσσερα ακριβά και μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα τα οποία είχαν κλέψει από περιοχές της Αθήνας.

Οι δύο διακινητές, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφεραν περίπου 20 παράτυπους μετανάστες τους οποίους άφησαν σε αγροτική περιοχή της λίμνης μικρή Βόλβη και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Θεσσαλονίκη.

Μια ομάδα αστυνομικών που τους παρακολουθούσαν σε μεγάλη απόσταση έσπευσε να συλλάβει τους παράτυπους μετανάστες καταφέρνοντας να πιάσει οκτώ άτομα, ενώ οι υπόλοιποι χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι στην αγροτική περιοχή.

Η δεύτερη ομάδα αστυνομικών συνέχισε διακριτικά να ακολουθεί τους δύο διακινητές τους οποίους και συνέλαβε κοντά σε εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης, την ώρα που πήγαν να πλύνουν τα αυτοκίνητά τους.

Οι δύο διακινητές, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν απασχολήσει κι άλλη φορά τις αστυνομικές αρχές για παρόμοια υπόθεση και μάλιστα ο ένας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύλληψη πέντε διακινητών μεταναστών σε Έβρο και Καβάλα

Πλακιωτάκης για τα πυρά του Λιμενικού σε σκάφος μεταναστών: Η Τουρκία διαδίδει ψευδείς ειδήσεις

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές μεταναστών στον Έβρο

Tags:
Θεσσαλονίκη, διακινητής, παράνομη μετανάστευση, λαθρομετανάστευση, μετανάστες, μετανάστευση, μετανάστης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK