15:16 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Με την παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα συμπλέει η Δήμητρα Αλεξίου που είχε εκλεγεί στο συμβούλιο με τον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Εντάχθηκε στην παράταξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, η δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Αλεξίου, που είχε ανεξαρτητοποιηθεί μετά την εκλογή της στο δημοτικό συμβούλιο με τον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Επίθεση εξαπολύει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» και η κ. Νοτοπούλου που σε ανακοίνωση κάνει λόγο για «μεταγραφές δημοτικών συμβούλων που εκλέχθηκαν με άλλες παρατάξεις με δέλεαρ μια θέση στη νέα διοίκηση».

«O νέος δήμαρχος, με μόλις έξι εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους από τη δική του παράταξη, κατόρθωσε να αλώσει τις όμορες δεξιές παρατάξεις του κ.Ταχιάου και του κ.Ορφανού, παίρνοντας τους μισούς και παραπάνω συμβούλους, αλλά και άλλους ανεξάρτητους υποψηφίους. Η παράταξή μας, που κατέχει την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης, απείχε από όλες αυτές τις συναλλαγές, με εξαίρεση δυστυχώς την κα Αλεξίου, η οποία αφού πρώτα δήλωσε προσχηματικά την ανεξαρτητοποίηση της, προφασιζόμενη πολιτικές διαφωνίες που ανακάλυψε μετά την εκλογή της, εχθές απέβαλλε τον μανδύα του ανεξάρτητου και με δόξα και τιμή εντάχθηκε στην παράταξη του κ. Ζέρβα» αναφέρεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ξεσήκωσε αντιδράσεις το «στοπ» στην πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας – Τι λένε στο Sputnik οι αρμόδιοι

Το λάθος της Νοτοπούλου με τον «ΤΣΕΟ» που τρέλανε το Twitter

Tags:
Δήμος Θεσσαλονίκης, δημοτικές εκλογές, δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Κατερίνα Νοτοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK