04:48 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών κατάφεραν να συλλάβουν έναν Σύριο διακινητή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είχε μεταφέρει 10 παράτυπους μετανάστες.

Έναν Σύριο διακινητή παράτυπων μεταναστών συνέλαβαν - πριν λίγη ώρα - στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 21χρονος διακινητής μετέφερε από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, με ένα πανάκριβο τζιπ μεγάλου κυβισμού, συνολικά 10 πρόσφυγες και παράτυπους μετανάστες.

Πρόκειται για άνδρες και γυναίκες από τη Συρία και τη Σομαλία.

Ο Σύριος διακινητής φέρεται να έλαβε, ως ανταμοιβή, το ποσό των 2.500 ευρώ.

Ο συλληφθείς εκτιμάται ότι άφησε τους μετανάστες έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο χωριό Κολχικό, ενώ ο ίδιος συνέχισε την πορεία του προς Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί που παρακολοθούσαν την πορεία του, αμέσως συνέλαβαν τους μετανάστες, ενώ μια δεύτερη ομάδα του Τμήματος Διαχείρισης Μεταναστών συνέχισε να παρακολουθεί τον Συρίο, τον οποίο συνέλαβε στην οδό Κασσάνδρου.

Μάλιστα, στο σημείο, με τη συνδρομή αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ, προκλήθηκε τεχνητή κυκλοφοριακή συμφόρηση, προκειμένου να ακινητοποιηθεί το όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια, καρέκλες και σπασμένα μπουκάλια στη Θεσσαλονίκη

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικές αρχές, αστυνομικοί, αστυνομία, Θεσσαλονίκη, σύλληψη, παράνομη μετανάστευση, μετανάστευση, μετανάστες, μετανάστης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK