03:17 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη, κατήγγειλε ότι η μικρή κοπέλα εξαναγκάστηκε να γλείψει την τουαλέστα του σχολείου δύο φορές - και όχι μία.

Νέες πληροφορίες έγιναν γνωστές, σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό μπούλινγκ εις βάρος 8χρονης μαθήτριας σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από την καταγγελία ότι η 8χρονη εξαναγκάστηκε να γλείψει τουρκική τουαλέτα του σχολείου, στο πλαίσιο παιδικού παιχνιδιού.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Χατζηπαναγιώτου, το περιστατικό έγινε εν ώρα μαθήματος.

Όσον αφορά τους υπαίτιους, ισχυρίστηκε ότι τα εμπλεκόμενα παιδιά αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη, ενώ οι δάσκαλοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

Μάλιστα, κατά τον ίδιο, ένας από τους εκπαιδευτικούς φέρεται να δήλωσε στη μικρή μαθήτρια το εξής: «Επειδή εσύ έγλειψες σ@@@α, εγώ θα χάσω τη θέση μου».

Την ίδια ώρα, οι γονείς των εμπλεκόμενων παιδιών, όπως διαμήνυσε, δεν ζήτησαν συγγνώμη ούτε από την 8 χρονη, ούτε από την οικογένειά της. Κατήγγειλε δε, ότι οι συμμαθητές ανάγκασαν το μικρό κορίτσι να γλείψει την τουαλέτα δύο φορές και όχι μία.

«Το παιδί παρακολουθείται από ειδικό παιδοψυχολόγο, δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνο του και ξυπνάει λέγοντας “γιατί εγώ”. Δεν έχει πάει ακόμη στο άλλο σχολείο, γιατί δεν μπορεί» κατέληξε ο δικηγόρος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Focus».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες εκπαιδευτικές αρχές έχουν διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να δημοσιευθούν σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στέφανος Δημουλάς: Ποιος είναι ο Έλληνας που έχει κατακτήσει τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου

Tags:
μπούλινγκ, μαθητές, μαθητής, δημοτικό σχολείο, σχολείο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK