05:23 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το σωματείο συνταξιούχων «Συσπείρωση», έξω από το κτίριο του ΙΚΑ.

Μέλη του σωματείου συνταξιούχων «Η Συσπείρωση» κατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης τύπου στη Θεσσαλονίκη, απεύθυναν κάλεσμα για συμμετοχή στην αυριανή κινητοποίηση μπροστά από το κτίριο του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους.

Ο Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης, αντιπρόεδρος της «Συσπείρωσης», προσκάλεσε τους συνταξιούχους να συμμετέχουν δυναμικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη, για σειρά ζητημάτων και «με στόχο να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και με το οποίο διατηρείται ο νόμος Κατρούγκαλου, τον οποίο οι σημερινοί κυβερνώντες χαρακτήριζαν αρνητικό».

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι συνταξιούχοι είναι αντίθετοι «στην προσωπική διαφορά που μας κυνηγάει μέχρι τα βαθιά γεράματα χωρίς την αύξηση ούτε του πληθωρισμού», όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιτιρίδης, αλλά στις περικοπές της «έστω κουτσουρεμένης σύνταξης του νόμου 4611/19, του ΕΚΑΣ που στήριζε τις χαμηλές συντάξεις και ιδίως τις αναπηρικές και στην εξαθλίωση του ΕΟΠΠΥ και των νοσοκομείων».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του σωματείο της «Συσπείρωσης», υπογράμμισε πως σήμερα, μια αντιπροσωπεία συνταξιούχων κατέθεσε τα αιτήματά τους στα γραφεία βουλευτών της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλίμα έντασης στο ΣτΕ: Τι υποστήριξαν οι συνταξιούχοι για τα αναδρομικά

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συνταξιούχοι

Tags:
Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρία, επικουρικές συντάξεις, Συντάξεις, σύνταξη, συνταξιούχος, Συνταξιούχοι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK