ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμη τρία κρούσματα ψώρας έχουν αναφερθεί σε μαθητές που φοιτούν σε σχολεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου.

Τρία ακόμη κρούσματα ψώρας καταγράφηκαν την Τρίτη σε μαθητές σχολείων στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για δύο μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου – Κορδελιού κι έναν μαθητή στο 8ο Δημοτικό Κορδελιού.

Η προϊσταμένη του τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Πολύμνια Βασιλειάδου, που μίλησε στο συγκεκριμένο μέσο ανέφερε, πως το 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κορδελιού, το 8ο Δημοτικό και το 13ο ειδικό σχολείο, που στεγάζεται μέσα στον χώρο του 8ου Δημοτικού, θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή.

Η ίδια έκανε γνωστό πως θα γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις για προληπτικούς λόγους, κι έτσι την Παρασκευή από τη 1 το μεσημέρι και μετά, δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα νηπιαγωγεία και συγκεκριμένα το 3ο, το10ο, το 12ο στο Κορδελιό, αλλά και το 7ο και το 8ο στο Κορδελιό.

Να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα είχαν κλείσει σχολεία στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, επίσης λόγω κρουσμάτων ψώρας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας έχουν στείλει οδηγίες στα σχολεία, για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση κρούσματος .

Tags:
Εύοσμος, Κορδελιό, ψώρα, μαθητές, σχολεία, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK