ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης κατήγγειλε «παραθυράκια» που επέτρεψαν τη λειτουργία μεγάλου πολυκαταστήματος παρά τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Καταγγελία για «παραθυράκια» στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία εργαζομένων και καταναλωτών από τον κορονοϊό, τα οποία επιτρέπουν τη λειτουργία πολυκαταστημάτων «χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων» έκανε η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης. 

Προηγήθηκε παρέμβαση της Ένωσης το πρωί σε εμπορικό κατάστημα καλλυντικών και ρούχων στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Μετά από έλεγχο της Αστυνομίας, ενημερωθήκαμε πως το κατάστημα λειτουργεί νόμιμα, με βάση την άδεια λειτουργίας του, ως κατάστημα λιανεμπορίου», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση και υπογραμμίζεται: «Με λίγα λόγια, ένα πολυκατάστημα έξι ορόφων είναι στην ίδια κατηγορία, με τα μικρά εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν με έναν ή και χωρίς εργαζόμενους».

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία «η εργοδοσία εταιρειών που λειτουργούν μέσα στα πολυκαταστήματα αναγκάστηκε να διώξει τους εργαζόμενούς της», ώστε να μη θεωρηθούν τα καταστήματα «shop in shop» και παραμείνουν κλειστά.

Προσκόμισε αποδείξεις από άλλο κατάστημα της ίδιας φίρμας, στην περιοχή της Πυλαίας, όπου με διαφορά μιας μέρας, στην παλαιότερη αναγράφεται ως πολυκατάστημα και στην πιο πρόσφατη ως κατάστημα.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Μέτρα, μέτρα προστασίας, εμπορικό κέντρο, Θεσσαλονίκη, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK