02:59 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
Κορονοϊός Ελλάδα (1981)
0 0 0
Βρείτε μας

Νέο μέτρο κατά της ανευθυνότητας ορισμένων πολιτών που συνεχίζουν να συνωστίζονται στην παραλία Θεσσαλονίκης έλαβε ο Δήμαρχος της πόλης, Κ. Ζέρβας σε συνεργασία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Λ. Μαυρόπουλος.

Η εικόνα που παρουσίασε και σήμερα το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, μόνο στην πανδημία δεν παρέπεμπε, με εκατοντάδες Θεσσαλονικείς να συνωστίζονται σε αυτή και να απολαμβάνουν την καλοκαιρία, αδιαφορώντας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του κορονοϊού.

Έτσι, με πρωτοβουλία του κ. Ζέρβα και σε συνεργασία με τον κ. Μαυρόπουλο, πριν λίγη ώρα, δημοτική αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης κάνοντας έκκληση στους πολίτες να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.

Δημοτικοί Αστυνόμοι και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ζητούν από τους Θεσσαλονικείς να παραμείνουν σπίτι
© Φωτογραφία : Δήμος Θεσσαλονίκης
Δημοτικοί Αστυνόμοι και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ζητούν από τους Θεσσαλονικείς να παραμείνουν σπίτι

«Κρίναμε ότι ήταν αυτονόητη μια τέτοια παρέμβαση και εάν χρειαστεί θα την επαναλάβουμε και αύριο. Η έκκληση είναι μία, μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις οδηγίες» δήλωσε στο Sputnik ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1981)
Tags:
αστυνομία, αστυνομικοί, κρούσματα, κρούσμα, μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, Μέτρα, παραλίες, παραλία, Θεσσαλονίκη, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK