ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
Κορονοϊός Ελλάδα (1711)
0 0 0
Βρείτε μας

Τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται για τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού έχουν επιπτώσεις και στις μετακινήσεις. Το Sputnik μετέδωσε εικόνα από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ελάχιστη είναι η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Η πανδημία του κορονοϊού έχει αποτρέψει πολλούς να ταξιδέψουν, παρότι οι αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν πτήσεις, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Ωστόσο, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί και λόγω της χαμηλής πληρότητας των δρομολογίων, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τις εταιρείες ή τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ούτως ώστε να ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές στις αναχωρήσεις των πτήσεών τους.

Στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού εφαρμόζονται αυστηρά, ενώ, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου υπενθυμίζεται στους επιβάτες να τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις ασφαλείας.

Η εικόνα σήμερα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που θα υπήρχε προ κορονοϊού. Λίγα ταξί στην αναμονή για επιβάτες, ένα καφέ ανοιχτό στην είσοδο των θυρών του αεροδρομίου και αυτό, φυσικά, χωρίς καθίσματα.

Όλοι οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου φορούν μάσκες και γάντια ενώ υπάρχουν και αντισηπτικά.

Το Sputnik μετέδωσε ζωντανά εικόνα από το αεροδρόμιο «Μακεδονίας» της Θεσσαλονίκης.

Η μειωμένη κίνηση λόγω κορονοϊού αποτυπώθηκε και σε βίντεο που μετέδωσε τις προηγούμενες ημέρες το Sputnik από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται πως τόσο η Ελλάδα, όσο και αρκετές άλλες χώρες στην Ευρώπη και τον κόσμο, έχουν υιοθετήσει μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1711)
Tags:
αεροδρόμιο, αεροδρόμιο Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK