04:07 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Συναγερμός σήμανε σε πυροσβεστική και αστυνομία μετά από διαρροή αερίου στη Θεσσαλονίκη. Έχει αποκλειστεί το σημείο, ενώ στο σημείο βρίσκεται προληπτικά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Έντονη είναι η μυρωδιά του αερίου στον δρόμο Θεσσαλονικης - Περαίας στο ύψος του Τριλόφου μετά τη διαρροή του υγραερίου που σημειώθηκε στις 10.30 το πρωί όταν σημειώθηκε βλάβη, έσπασε ο σωλήνας του βυτιοφόρου,κατά τη διάρκεια της μετάγγισης του υγραερίου στη δεξαμενή του βενζινάδικου. 

Ο δρόμος είναι κλειστός από το ύψος των «Πράσινων Φαναριών» ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στο βενζινάδικο. Να σημειωθεί ότι οι αρμόδιες αρχές όπως ανέφερε ο διευθυντής πολιτικής προστασίας της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Μπάμπης Στεργιάδης θα γίνουν μετρήσεις για τα επίπεδα της ρύπανσης της ατμόσφαιρας.

Διαρροή αερίου
© Sputnik / Φανή Χαρίση
Διαρροή αερίου

Oι Αρχές έχουν ζητήσει από τους καταστηματάρχες και τους ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων στην περιοχή να απομακρυνθούν, ενώ και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στην Περαία, καθώς και στο Πλαγιάρι λόγω του μεγάλου αριθμού μετασχηματιστών μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο αποκλεισμός της περιοχής προκάλεσε κυκλοφοριακό πρόβλημα σχεδόν σε όλους τους δρόμους σε όλη την ευρύτερη περιοχή. 

Λίγο μετά τις 13:00 η κυκλοφορία επετράπη και πάλι.

Tags:
υγραέριο, διαρροή, πρατήριο υγρών καυσίμων, βενζινάδικο, Ελληνική Αστυνομία, Πυροσβεστική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK