02:07 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 02
Βρείτε μας

Ένα διαδικτυακό φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες θα αντικαταστήσει φέτος τη ΔΕΘ που ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ΔΕΘ-Helexpo.

Η σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και η συνάντησή του με τοπικούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης συνδέεται με την επικείμενη ομιλία του στις 12 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Κανονικά η ομιλία του πρωθυπουργού και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την επόμενη μέρα θα γίνονταν στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), ωστόσο, φέτος ο κορονοϊός άλλαξε τα δεδομένα.

Η διοργάνωση της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ακυρώθηκε για φέτος, όμως παρόλα αυτά, ο πρωθυπουργός θα κάνει την καθιερωμένη ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς της πόλης, μιας και το 2020, αντί της ΔΕΘ, θα πραγματοποιηθεί ένα πολυήμερο διαδικτυακό πολιτικό και οικονομικό φόρουμ. Μάλιστα, στις 13 Σεπτεμβρίου ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου σε περιορισμένο -λόγω κορονοϊού- αριθμού δημοσιογράφων.

Το φόρουμ θα διοργανωθεί από τη ΔΕΘ-HELEXPO και λεπτομέρειες αναμένονται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως αναμένεται να έχει πλήθος ομιλητών και θεματικών ενοτήτων και, για τον λόγο αυτό, δηλαδή να προλάβουν να προσκληθούν οι ομιλητές, το φόρουμ της ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα μετά αντί της καθιερωμένης ημερομηνίας έναρξης της Έκθεσης, δηλαδή το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Επίσης κανονικά αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι επισκέψεις των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.

Tags:
συνέδριο, Φόρουμ, Θεσσαλονίκη, ΔΕΘ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK