15:50 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στη μητέρα της αναμένεται να επιστρέψει η 10χρονη που είχε απαχθεί πριν από λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη λίγα μέτρα μακριά από το σχολείο της.

Η 10χρονη, η απαγωγή της οποίας στη Θεσσαλονίκη είχε προκαλέσει σοκ, θα βρεθεί και πάλι στο σπίτι της μητέρας της, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας. 

Η μητέρα μάλιστα, της οποίας και τα δύο παιδιά φιλοξενούνται σε ίδρυμα, μίλησε για την υπόθεση της απαγωγής στο Star.

«Δεν ήμασταν φίλες. Μέναμε στην ίδια οικοδομή και είχαμε μια καλημέρα γιατί έπαιζαν μαζί τα παιδιά μας, τίποτε περισσότερο» είπε για την κατηγορούμενη.

Όπως ανέφερε, ποτέ δεν περίμενε ότι κάποιος θα της άρπαζε το παιδί έξω από το σχολείο και πως όταν έμαθε ποια ήταν η γυναίκα που κατηγορείται έμεινε έκπληκτη. 

«Δεν την έβλεπα ποτέ στο σπίτι της. Έβλεπα μόνο τον άνδρα και την πεθερά της. Ήταν πάντα βιαστική και απόμακρη. Ακόμα και στα γενέθλια της μικρής που την κάλεσα δεν ήρθε. Επίσης δεν την είχα δει ποτέ έξω από τα κάγκελα του σχολείου» συνέχισε. 

Αναφορικά με τα όσα λέγονταν για την ίδια κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της κόρης της, είπε: 

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν διάβαζα τίποτα, δεν άνοιξα το κινητό μου. Η οικογένειά μου και κυρίως οι γονείς μου πέρασαν δύσκολα». 

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες προκειμένου η επιστροφή των παιδιών στο σπίτι να γίνει πολύ σύντομα.

Tags:
οικογένεια, μητέρα, απαγωγή, ανήλικη, κατηγορούμενος, Θεσσαλονίκη, αρπαγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK