16:14 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Φωτιά στη Μόρια (105)
0 12
Βρείτε μας

Την αλληλεγγύη τους σε μετανάστες και πρόσφυγες από το ΚΥΤ της Μόριας εξέφρασαν μέλη συλλογικοτήτων, κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αριστερών οργανώσεων.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες της Μόριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν φοιτητές, μαθητές, μέλη συλλογικοτήτων, οργανώσεων και κινήσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, όπως επίσης άτομα που ανήκουν στον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ).

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου απ' όπου συγκρότησαν πορεία, ενώ φωνάζοντας συνθήματα αλληλεγγύης και ζητώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους πρόσφυγες και μετανάστες, κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πορεία επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης όπου οι διαδηλωτές διαλύθηκαν, ενώ μάλιστα μικρή μερίδα εξ αυτών συνέχισε προς το Διοικητήριο ολοκληρώνοντας εκεί την κινητοποίηση.

Θέμα:
Φωτιά στη Μόρια (105)
Tags:
ανήλικοι πρόσφυγες, πρόσφυγας, πρόσφυγες, συγκέντρωση, κεντροαριστερά, αριστερά, αλληλεγγύη, πορεία, Θεσσαλονίκη, Λέσβος, δομή μεταναστών, μεταναστευτικό, ΚΥΤ Μόριας, Μόρια, μετανάστης, μετανάστες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK