11:12 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Για φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Electra Palace στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός με τη σύζυγό του.

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικής τελετής απονομής του βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» στον θεσμό του Erasmus στη Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα, πήγαν για δείπνο.

Στην εκδήλωση, ο κ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρόσφατη απόφαση της Τουρκίας να ανοίξει την παραλία στα Βαρώσια για τους επισκέπτες.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, πρόκειται για μια ενέργεια που συνιστά κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και η Αθήνα θα στηρίξει όλες τις διπλωματικές προσπάθειες της Λευκωσίας.

«Τα σύνορα της Ευρώπης, το περίγραμμα όχι μόνο της ευρωπαϊκής κυριαρχίας, αλλά και του ίδιου του αξιακού της φορτίου αμφισβητείται όταν μια τρίτη χώρα, η Τουρκία, παραβιάζει δικαιώματα δύο μελών της ΕΕ, της Ελλάδας και της Κύπρου» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του μετέβησαν για δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Electra Palace.

Κυριάκος και Μαρέβα στη Θεσσαλονίκη
© Sputnik / Φανή Χαρίση
Κυριάκος και Μαρέβα στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Spuntnik, στο δείπνο ήταν ο Χέρμαν βαν Ρομπέι, ο Σταύρος Ανδρεάδης εκ μέρους της οργάνωσης που έδωσε το βραβείο, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Θόδωρος Καράογλου και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Tags:
δείπνο, φαγητό, Θεσσαλονίκη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Γκραμπόφσκι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK