03:41 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Θύμα βασανιστηρίων έπεφτε ένας ανήλικος από τον σύντροφο της μητέρας του, ενώ η γυναίκα φέρεται να ήταν παρούσα στην κακοποίηση αλλά να παρέμενε αμέτοχη.

Σοκάρουν τα όσα περιέχει δικογραφία που σχηματίστηκε κατά μίας 25χρονης μητέρας και του 46χρονου συντρόφου της, για κακοποίηση του 5χρονου παιδιού της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το gr.times, το οποίο δημοσιεύει τις πληροφορίες του φακέλου της υπόθεσης, ο 46χρονος, που αναζητείται από τις Αρχές, υπέβαλε το παιδί σε βασανιστήρια γιατί ήταν άτακτος. Όλα γίνονταν μπροστά στη μητέρα, που, όμως, παρέμενε αμέτοχη. 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Ο άνδρας κατηγορείται ότι χτυπούσε τον ανήλικο και τον έκαιγε με τσιγάρο, ενώ –σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή– έβαζε το παιδί τιμωρία στο πατάρι όταν δεν τον υπάκουε και τον απειλούσε ότι θα του κάψει τα γεννητικά όργανα αν είναι άτακτο.

Το παιδί πήγαινε στο νηπιαγωγείο ιδιαιτέρως παραμελημένο, κάτι που έγινε σύντομα αντιληπτό, όπως και το ότι η μητέρα του αργούσε συστηματικά να πάει να τον πάρει ενώ άλλες φορές δεν πήγαινε καθόλου.

Βαρύ το κατηγορητήριο

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο. Συγκεκριμένα, εις βάρος του 46χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση, για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή κατ’ εξακολούθηση. 

Η μητέρα κατηγορείται για άμεση συνέργεια σε μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση.

Tags:
αστυνομία, βασανιστήρια, παιδί, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK