22:26 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1765)
0 0 0
Βρείτε μας

Την έντονη ανησυχία του για την πορεία της εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη εν μέσω πανδημίας, εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Για τους κινδύνους που κρύβει η πορεία της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της εκπαίδευσης, μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωσή του.

«Μετά την υγεία και η εκπαίδευση βρίσκεται στο κόκκινο στη Θεσσαλονίκη, καθώς τα κρούσματα COVID-19 αυξάνονται γεωμετρικά με την πανδημία να απειλεί πλέον τις σχολικές μονάδες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Βουλευτές του κόμματος πραγματοποίησαν τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους διδασκαλικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης και, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, οι εκπαιδευτικοί τόνισαν ότι οι απολυμάνσεις στα σχολεία δεν γίνονται στον σωστό χρόνο.

Παράλληλα, ανέφεραν πως δεν πραγματοποιούνται τεστ, υπάρχει έλλειψη προσωπικού καθαριότητας και σε πολλές περιπτώσεις οι μαθητές είναι περισσότεροι από 25 ανά τμήμα.

Σχολίασαν δε πως τα σχολεία αποτελούν «υγειονομικές βόμβες» και τόνισαν πως η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται μόνο με μάσκες και αντισηπτικά.

Να σημειωθεί πως οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία δήλωσαν ότι στηρίζουν τα αιτήματα των εκπαιδευτικών για τη λήψη και άλλων μέτρων προστασίας στα σχολεία και τη διενέργεια τακτικών διαγνωστικών τεστ.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1765)
Tags:
κορονοϊός, πανδημία, σχολεία, εκπαιδευτικοί, εκπαίδευση, Μεγάλη Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK