23:32 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1919)
0 0 0
Βρείτε μας

Απολύμανση και καθαρισμός της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε σήμερα από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού στην πόλη.

Επιχείρηση καθαρισμού και απολύμανσης πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νέα Παραλία, στη Θεσσαλονίκη, όπως μετέδωσε το thestival.gr. Oι απολυμάνσεις διεξήχθησαν στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η επιχείρηση ξεκίνησε το μεσημέρι από τις «Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου», όπου υπάλληλοι του δήμου, φορώντας ειδικές στολές καθάρισαν το παραλιακό μέτωπο. Παράλληλα, τα οχήματα της υπηρεσίας έπλυναν το πλακόστρωτο.

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται για πρώτη φορά και περιλαμβάνει την απολύμανση των χωρών με απολυμαντικά υγρά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκο Ζεϊμπέκη. Ο αντιδήμαρχος πρόσθεσε ότι θα πραγματοποιηθούν ανάλογες τέτοιες δράσεις «όπου συναθροίζεται ο κόσμος, στην παραλία, στον Λευκό Πύργο, στις στάσεις, σε παγκάκια, στις γειτονιές».

 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1919)
Tags:
παραλία, COVID-19, απολύμανση, κορονοϊός, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK