21:15 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1763)
0 10
Βρείτε μας

Ο κρατούμενος που κατέληξε φέρεται να έπασχε από καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα, ενώ μεταφέρθηκε για νοσηλεία προ ημερών και βγήκε θετικός σε τεστ που του έγινε.

Κρατούμενος των φυλακών Διαβατών, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό, κατέληξε την Πέμπτη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, ενώ συνολικά στο κατάστημα κράτησης έχουν εντοπιστεί 108 κρούσματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 69χρονος έπασχε από καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα, ενώ σε τεστ που το έγινε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Τα κρούσματα στις φυλακές των Διαβατών έχουν εντοπιστεί τόσο σε προσωπικό όσο και κρατούμενους, με τους περισσότερους να είναι ασυμπτωματικοί.

Η φυλακή έχει χωριστεί σε τρεις ζώνες, ενώ μετά την ανακατανομή των κρατούμενων διενεργήθηκαν απολυμάνσεις και τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Συγκεκριμένα, στη μία από τις τρεις ζώνες κρατούνται οι θετικοί στον κορονοϊό, στη δεύτερη όσοι έχουν ελεγχθεί και είναι αρνητικοί και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν έχουν ελεγχθεί αλλά δεν παρουσιάζουν κάποιο σύμπτωμα.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1763)
Tags:
θάνατος, κρούσματα, κρατούμενος, Θεσσαλονίκη, Διαβατά, φυλακές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK