01:15 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε να διεξαχθεί έρευνα για καλέσματα σε συμμετοχή σε πορεία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Έρευνα για διέγερση σε ανυπακοή διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε σχέση με καλέσματα που απηύθυναν τις τελευταίες ημέρες φοιτητικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης αλλά και πολιτικά κόμματα, για συμμετοχή σε πορεία ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου. 

Το κάλεσμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ -ΜΠΕ, έγινε μέσω ανακοινώσεων και αναρτήσεων στο Διαδίκτυο, παρά την απαγόρευση που αποφασίστηκε εν μέσω της πανδημίας.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, προς τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης ζητήθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

Υπενθυμίζεται πως εντολή για έρευνα, έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με δηλώσεις της προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης.

Η κα Κατσίμπα, σε δηλώσεις, σύμφωνα με το grtimes.gr, φέρεται να κάλεσε τα μέλη της Ένωσης να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Tags:
επέτειος του Πολυτεχνείου, εισαγγελική έρευνα, έρευνα, Πολυτεχνείο, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK