04:55 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1973)
0 01
Βρείτε μας

Νοσηλεύτριες από την Κρήτη και τα Ιωάννινα έχουν μεταβεί ήδη στη Θεσσαλονίκη για να προσφέρουν την εργασία τους στη μαστιζόμενη από τον κορονοϊό Βόρεια Ελλάδα.

Στα βήματα των συναδέλφων τους από την Κρήτη και τα Ιωάννινα, νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο στην Κέρκυρα θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν τις προσπάθειες στη μάχη κατά του κορονοϊού. 

Τα τρία μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού θα φτάσουν το πρωί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ όπως δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείο στην Κέρκυρα, Λεωνίδας Ρουμπάτης, στο ΑΜΠΕ:

«Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής, ανθρωπιάς και επαγγελματισμού της Δέσποινας, της Αγάπης και του Μιχάλη που εθελοντικά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους, στις δύσκολες στιγμές, στη Θεσσαλονίκη. Είμαι υπερήφανος γι' αυτούς και τους εύχομαι να έχουν υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους».

Οι νοσηλευτές, ένας άνδρας και δύο γυναίκες, έκαναν λόγο για αυτονόητη πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι τις νοσηλεύτριες από το Ηράκλειο υποδέχτηκαν χθες οι διοικητές της 3ης και 4ης ΥΠΕ Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης, καθώς και ο διοικητής του «Ιπποκράτειου» Νικόλαος Αντωνάκης.

Ακόμα έξι νοσηλεύτριες και ένας νοσηλευτής αναμένεται να φθάσουν στην πόλη από το Άργος και τα Ιωάννινα αντιστοίχως, για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1973)
Tags:
COVID-19, κορονοϊός, Θεσσαλονίκη, νοσηλεύτρια, νοσηλευτές, Κέρκυρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK