21:34 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο δικαστήριο σήμερα, ενώ είχε συλληφθεί τον Μάρτιο όταν άρπαξε το κορίτσι και το οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί κατηγορούμενος για τον βιασμό 13χρονης, σε επαρχιακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Σύμφωνα με την έρευνα, ο άνδρας πήγαινε στο σπίτι της ανήλικης δάνειζε χρηματικά ποσά στον πατέρα της ή του παρείχε τροφή, ενώ ύστερα από κάθε σεξουαλική πράξη έδινε δύο ή πέντε ευρώ στην παθούσα.

Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης φωτογράφιζε και βιντεοσκοπούσε την ανήλικη, ενώ κάποιες φορές δεν ολοκλήρωνε τις πράξεις του καθώς η ανήλικη φώναζε και φοβόταν μην αποκαλυφθεί καθώς υπήρχε κόσμος γύρω της. 

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν απ’ αυτοφώρω, τον Μάρτιο 2020, όταν άρπαξε το κορίτσι και το οδήγησε εγκαταλελειμμένο κτίριο, σκοπεύοντας να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Σε βάρος του φερόμενου δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, απόπειρα παράνομης βίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που επικαλείται το grtimes.gr, από το καλοκαίρι 2019 έως την 13 Μαρτίου 2020, ο κατηγορούμενος, τουλάχιστον πέντε φορές, κακοποίησε σεξουαλικά τη 13χρονη, χτυπώντας και εξυβρίζοντάς την ενώ ταυτόχρονα της έδινε και αμοιβή.

«Εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι υπολειπόταν σε σχέση με την ηλικία της, ως προς τους δείκτες ανάπτυξης και ανήκε στην ευρύτερη οικογένειά του, αφού είναι κόρη της αδελφής της συμβίας του, ενώ ο ίδιος επισκεπτόταν την κατοικία της και ενίοτε, δάνειζε χρηματικά ποσά στον πατέρα της ανήλικης ή του παρείχε τροφή» αναγράφεται στο παραπεμπτικό βούλευμα.
Tags:
Θεσσαλονίκη, ανήλικη, βιασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK