20:10 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σε οπαδικές διαφορές αποδίδονται τα κίνητρα του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Δύο νεαροί έχουν ταυτοποιηθεί ως οι δράστες των πυροβολισμών στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή του Ιπποκράτειου, ενώ τα κίνητρα αποδίδονται σε οπαδικές διαφορές.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν εντοπίστηκαν σε ιδιωτική κλινική τα δύο θύματα των πυροβολισμών όπου κατέφυγαν για τις πρώτες βοήθειες. Τα τραύματά τους δεν δημιουργούσαν ανησυχία και έτσι μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου εξετάστηκαν στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη διαλεύκανση του περιστατικού. 

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, εξέτασαν μαρτυρίες περιοίκων αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Από το σημείο της ένοπλης συμπλοκής (επί της οδού Κ. Καραμανλή) περισυνελέγησαν κάλυκες, από τους οποίους ένας ήταν «σφηνωμένος» στην πρόσοψη καταστήματος, ενώ εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος που αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά. 

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι τα θύματα έφεραν διακριτικά ομάδας, γεγονός που έστρεψε τις έρευνες στην εκδοχή των οπαδικών διαφορών.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών στα όρια του αυτοφώρου.

Tags:
δράστης, οπαδοί, πυροβολισμοί, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK