14:26 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή Γυναικολογίας στη Θεσσαλονίκη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η ίδια περιγράφει όσα έζησε, δηλώνοντας: «Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ένιωθα πολύ φοβισμένη».

Κύκλο νέων καταγγελιών για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης έχει ανοίξει η καταγγελία πρώην φοιτήτριας του ΑΠΘ σε βάρος καθηγητή Γεωλογίας του ίδιου πανεπιστημίου.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει και μια υπόθεση για καθηγητή Γυναικολογίας από τη Θεσσαλονίκη, με φοιτήτρια της Μαιευτικής να καταγγέλλει ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση, όταν επισκέφτηκε το ιατρείο του για γυναικολογικό έλεγχο. 

Όπως ανέφερε η ίδια, μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο εν λόγω καθηγητής, με πρόσχημα την εξέταση μαστού, άρχισε να τη θωπεύει. 

Αφού ζήτησε από τη φοιτήτρια να βγάλει όλα της τα ρούχα, σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια, προέβη σε κινήσεις που ξεπερνούν τον γυναικολογικό έλεγχο.

«Ένιωθα πολύ εκτεθειμένη, ωστόσο δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να αντιδράσω, ένιωθα πολύ φοβισμένη» δήλωσε η ίδια, με τον ίδιο να την απαντά: «Σε ένα λεπτό τελειώνω, δεν με αφήνεις να σε εξετάσω». 

Ο ίδιος, φέρεται να της πρότεινε μάλιστα, όταν η ίδια ολοκληρώσει τις σπουδές της, να τον επισκεφτεί ξανά, προκειμένου να τη βοηθήσει να εργαστεί ως μαία. 

Η φοιτήτρια τόνισε ότι μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό, ανέπτυξε ψυχική διαταραχή και παρουσίαζε συχνά κρίσεις πανικού.

Tags:
καθηγητής, φοιτήτρια, Θεσσαλονίκη, σεξουαλική ταπείνωση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK