10:30 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι δυνάμεις πυροσβεστικής της Θεσσαλονίκης έσπευσαν σε εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία που τυλίχθηκε στις φλόγες καταφέρνοντας να τη σβήσουν.

Φωτιά σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη έθεσε σε συναγερμό τις δυνάμεις της πυροσβεστικής της συμπρωτεύουσας, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να τη σβήσουν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr, η μονοκατοικία η οποία βρίσκεται στα δυτικά της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς Λαγκαδά και Αγίων Πάντων, τυλίχθηκε στις φλόγες λίγα λεπτά πριν από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής.

Αμέσως για την κατάσβεση της φωτιάς, έφτασαν στο σημείο τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες, οι οποίοι μετά από λίγη ώρα κατάφεραν να ελέγξουν και τελικά να σβήσουν τη φωτιά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ περίοικοι και μάρτυρες ανέφεραν πως στην παραμελημένη μονοκατοικία, μένει κατά καιρούς μια οικογένεια, η οποία όπως όλα δείχνουν στην προσπάθειά της να ανάψει φωτιά για να ζεσταθεί, ενδεχομένως προκάλεσε την πυρκαγιά.

Tags:
βίντεο, πυροσβέστες, Πυροσβεστική, πυρκαγιά, σπίτι, φωτιά, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK