13:01 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ενημερωτικό σημείωμα για την πτώση 15χρονου μαθητή στη Θεσσαλονίκη απέστειλε προς τους γονείς το σχολείο. Όπως αναφέρει, «για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, από τον 2ο όροφο».

Για τον σοβαρό τραυματισμό ενός μαθητή της Α' Λυκείου από τη Θεσσαλονίκη, έπειτα από πτώση του, ενημερώνει το σχολείο, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν νωρίτερα γνωστές, ο 15χρονος μαθητής υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Μεταξύ άλλων, σε ενημερωτικό σημείωμα του σχολείου της Θεσσαλονίκης προς τους γονείς, αναφέρεται ότι οι ψυχολόγοι του Τμήματος Συμβουλευτικής προσφέρουν στήριξη στους συμμαθητές και στις συμμαθήτριες του παιδιού που έπεσε από τον δεύτερο όροφο, χωρίς να έχουν εξακριβωθεί ακόμη οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Παράλληλα, όπως γίνεται γνωστό μέσα από το εν λόγω ενημερωτικό σημείωμα, το συμβάν σημειώθηκε στη διάρκεια του μαθήματος

Ειδικότερα, στην ενημέρωση προς τους γονείς, και όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, σημειώνεται: «Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για ένα δυσάρεστο περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μαθητής της Α’ Λυκείου έπεσε, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, από τον 2ο όροφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά».

«Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το υγειονομικό προσωπικό του σχολείου, η διεύθυνση του φρόντισε για την τάχιστη διακομιδή του μαθητή με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης και ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του» αναφέρει επίσης το σημείωμα.

Και συμπληρώνει: «Οι ψυχολόγοι του Τμήματος Συμβουλευτικής προσφέρουν από την πρώτη στιγμή τη στήριξή τους στους συμμαθητές και συμμαθήτριες του παιδιού, όπως κάνει και το εκπαιδευτικό προσωπικό των δύο Λυκείων για τους υπόλοιπους μαθητές και μαθήτριες».

«Η θετική μας σκέψη είναι κοντά στον μαθητή μας και την οικογένειά του» καταλήγει το ενημερωτικό σημείωμα. 
Tags:
τραυματισμός, πτώση, σχολείο, Θεσσαλονίκη, μαθητής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK