15:44 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το 17χρονο αγόρι υπέστη σοβαρές και επαναλαμβανόμενες κρίσεις λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων στα Ειδικά Εργαστήρια Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στον Βόλο.

Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση 17χρονου μαθητή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Βόλου ο οποίος μεταφέρεται διασωληνωμένος από το νοσοκομείο του Βόλου στη Θεσσαλονίκη

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο μαθητής λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων, το πρωί της Δευτέρας, έπαθε σοβαρές και επαναλαμβανόμενες κρίσεις. Του παρασχέθηκε αρχική βοήθεια από εκπαιδευμένο προσωπικό του ΕΕΕΕΚ, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί αποφάσισαν να τον διασωληνώσουν και εξαιτίας της σοβαρής κατάστασής του διακομίσθηκε σε ΜΕΘ νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έχει υποστεί μόνο άλλη μία φορά κρίση στο παρελθόν, όχι όμως σοβαρή, καθώς δεν χρειάστηκε καν να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, αλλά παρέμεινε στο σπίτι του. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Χαρ. Σταχτέας.

Tags:
μαθητής, Θεσσαλονίκη, Βόλος, ΕΚΑΒ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK