04:38 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός ανέφερε πως είναι πρόθυμος να προσφύγει στη δικαιοσύνη για τα περί δημιουργίας κέντρου μεταναστών στον Δήμο.

Στη Δικαιοσύνη θα μπορούσε, όπως δηλώνει, να προσφύγει ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφορικά με διαρροές περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στον δήμο του, τις οποίες χαρακτήρισε «fake news».

«Δεν ξέρω ποιος διέρρευσε αυτές τις ψεύτικες ειδήσεις και αναστάτωσε τον δήμο, αλλά σκοπεύω να καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων σε όποιον διέδωσε fake news» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, στη διάρκεια έκτακτης τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου με θέμα το αυστηρό lockdown που επιβλήθηκε στην περιοχή λόγω των αυξημένων κρουσμάτων μετάλλαξης του κορονοϊού.

Ανακοίνωση νωρίτερα από τον Δήμο χαρακτήρισε ως «πέρα για πέρα αναληθή» τα περί δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας μεταναστών.

«Ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής ή της αστυνομίας με το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου» ανέφερε η ανακοίνωση και συνέχιζε υπογραμμίζοντας πως «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση δεν θα τηρούσε κρυφή ατζέντα για ένα θέμα ζωτικής σημασίας για την τοπική κοινωνία».

Μάλιστα, με αφορμή τα δημοσιεύματα αλλά και το lockdown δημότες βγήκαν σήμερα στους δρόμους, κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας.

Tags:
μήνυση, διαμαρτυρία, Κορδελιό, Εύοσμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK