17:38 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1516)
0 02
Βρείτε μας

Μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης «τρέχει» από σήμερα και έως τα τέλη Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, για τη δωρεάν μεταφορά ατόμων στο εμβολιαστικό τους κέντρο.

Μία πράξη συμπαράστασης σε όλους όσοι δεν μπορούν να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο όπου έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, «τρέχει» από σήμερα και μέχρι τα τέλη Μαρτίου από οδηγούς ταξί στη Θεσσαλονίκη.

Ιδιοκτήτες ταξί στην πόλη αποφάσισαν να μεταφέρουν δωρεάν πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, αναφέρει το ΑΠΕ. 

«Νιώθουμε ένα ζωντανό κύτταρο αυτής της πόλης. Είναι τιμή και χαρά μας, να βάλουμε ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να νικήσουμε αυτόν τον αόρατο εχθρό. Αποφασίσαμε να μεταφέρουμε από και προς το εμβολιαστικό κέντρο της Έκθεσης, όλους όσοι δεν μπορούν να μεταβούν λόγω κινητικών προβλημάτων αλλά και τους συμπολίτες μας που δεν έχουν κανέναν για να τους βοηθήσει» σημείωσε στο αθηναϊκό πρακτορείο ο Θοδωρής Σταυρίδης, ιδιοκτήτης ταξί.

Πώς μπορούν να τους βρουν οι πολίτες

Ο ίδιος ενημέρωσε για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επικοινωνήσουν οι πολίτες μαζί τους.

«Ο πολίτης που έχει πραγματική ανάγκη μπορεί να καλέσει στη γραμματεία από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα και μπορεί να προγραμματίσει το ραντεβού του ακόμα και αν χρειάζεται όχημα με αναπηρικό αμαξίδιο ή απλό όχημα. Έτσι με αυτό τον απλό τρόπο θα είμαστε στην πόρτα του σπιτιού του, για να τον μεταφέρουμε στο εμβολιαστικό κέντρο».

Παράλληλα, διευκρίνισε πως υπάρχει ειδική μέθοδος απολύμανσης των χώρων των ταξί, μέσω λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολία.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1516)
Tags:
Θεσσαλονίκη, κορονοϊός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK