21:54 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν σε εκκλησία στον Καναδά, όταν οι πιστοί ενημερώθηκαν από τον ιερέα του ναού ότι θα χρησιμοποιείται διαφορετική λαβίδα για τον καθέναν στη Θεία Κοινωνία.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις των πιστών σε εκκλησία του Καναδά, όταν ο ιερέας τούς ανακοίνωσε πως θα χρησιμοποιηθεί διαφορετική λαβίδα για καθέναν στη Θεία Κοινωνία.

Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας, γνωστοποίησε στους πιστούς τα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν εντός του ναού για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Η τελευταία ανακοίνωσή του, ωστόσο, δεν έγινε καθόλου αρεστή από το ποίμνιό του.

«Για τη Θεία Κοινωνία, θα χρησιμοποιούμε ξεχωριστή λαβίδα για κάθε πιστό» ακούγεται να λέει ο πάτερ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Άμεσα ξέσπασαν έντονες αντιδράσεις, με ορισμένους πιστούς να φωνάζουν, μεταξύ άλλων, «μη μας ραγίζεις την καρδιά», «δεν αντέχουμε άλλο» και να ζητούν να χρησιμοποιηθεί η ίδια λαβίδα σε όλους, η «Άγια λαβίδα». 

Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι φωνές κατά του ιερέα, που ακούγεται να χαρακτηρίζεται «ανάξιος». Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μερίδα αντιδρώντων ετοιμάζει συλλαλητήριο κατά της απόφασης έξω από τον ναό την Κυριακή. 

Tags:
αντιδράσεις, ιερέας, πιστοί, Καναδάς, Εκκλησία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK