20:43 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (1783)
0 01
Βρείτε μας

Η Αναστασία Κοτανίδου προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορονοϊό.

Σε δηλώσεις αναφορικά με την κατάσταση υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου προχώρησε η θεράπουσα ιατρός του Αναστασία Κοτανίδου.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Νοσηλεύεται σε μονάδα αυξημένης φροντίδας του Ευαγγελισμού, όπου αποφασίστηκε να εισαχθεί λόγω «των χρόνιων προβλημάτων (σ.σ. που αντιμετωπίζει) και το προχωρημένο της ηλικίας του». Είπε η κα Κοτανίδου.

Η οξυγόνωσή του είναι πλήρως ελεγχόμενη, διαβεβαίωσε η κα Κοτανίδου. 

Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ είχε μεταφέρει το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου, πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε» ανέφερε, ζητώντας από όλους να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα και τους κανόνες προστασίας γιατί πρέπει να προστατεύουμε τον άνθρωπο, την υγεία του και τη ζωή του.

Ο Αρχιεπίσκοπος είχε υποβληθεί σε τεστ το βράδυ της Δευτέρας και ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα χθες, Τετάρτη.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (1783)
Tags:
νοσοκομείο, κορονοϊός, Ευαγγελισμός, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK