01:04 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Η Κάτια Ζυγούλη θα παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ και όπως έγινε γνωστό το κόστος για 20 επεισόδια θα είναι 179.645 ευρώ

Η Κάτια Ζυγούλη αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας» στην ΕΡΤ, καθώς η σχετική απόφαση εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

«Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», τιτλοφορείται η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2, σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια».

Όπως προκύπτει από το πρακτικό, η εκπομπή θα ανατεθεί σε εξωτερική παραγωγή με κόστος 179.645 ευρώ για 20 επεισόδια. Το κάθε επεισόδιο διάρκειας 45 λεπτών, θα έχει κόστος 8.982 ευρώ, ενώ την εκτέλεση παραγωγής αναλαμβάνει η εταιρείας FOSS ΑΕ.

Στο πλαίσιο της εκπομπής, η Κάτια Ζυγούλη θα επιχειρεί να προσεγγίσεις τις τάσεις στη μόδα με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ.

Την παρουσίαση εκπομπής από την Κάτια Ζυγούλη είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι η κ. Ζυγούλη θα αναλάβει δική της εκπομπή μόδας. Ουσιαστικά, η κ. Ζυγούλη θα αντικαταστήσει τη Σάντυ Τσαντάκη στην παρουσίαση της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάτια Ζυγούλη έχει δικό της κανάλι στο YouTube με την ονομασία «Katia's stories» όπου ανεβάζει βίντεο προσφέροντας, όπως αναφέρει, «μια θηλυκή ματιά στον σύγχρονο κόσμο, τον πραγματικό και τον φανταστικό». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eurovision 2020: Όλα ανοιχτά ακόμα για την επιλογή της ελληνικής συμμετοχής

Οι 23 viral στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης το 2019 και μία που δεν θέλουμε να ξαναδούμε - Βίντεο

Tags:
μόδα, δημόσια τηλεόραση, τηλεόραση, εκπομπή, ΕΡΤ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK