03:08 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στα δικαστήρια φαίνεται πως οδηγείται η διαμάχη του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ, με τον τηλεοπτικό σταθμό να δηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση για την διακοπή της συνεργασίας με τους «Ράδιο Αρβύλα» και το «ΒΙΝΥΛΙΟ» μετά και τις σημερινές προαναγγελίες της πλευράς Κανάκη για δικαστική διαμάχη.

Στον τηλεοπτικό σταθμό, διαβεβαίωναν χθες πως δεν ήθελαν να δώσουν συνέχεια στην κόντρα με την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα», όμως οι σημερινές ανακοινώσεις της δικηγόρου του Αντώνη Κανάκη που μιλούσε για δικαστική διαμάχη με τον σταθμό, έφεραν την επίσημη αντίδραση του καναλιού.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια, αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι αναληθή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια», αναφέρει η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Χριστίνα Παναγουλέα, που εκπροσωπεί τον κ. Κανάκη.

Στην σύντομη ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ υποστηρίζει πως σέβεται και τηρεί πάντα τους όρους που διέπουν μια συνεργασία, ενώ το ίδιο ισχύει και και με τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο».

«Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντώνης Κανάκης: Τέλος από τον ΣΚΑΪ

Tags:
αποχώρηση, δικαστήρια, δικαστήριο, δίκη, Ράδιο Αρβύλα, ΣΚΑΪ, Αντώνης Κανάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK