01:31 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Για το αν υπήρξε κόντρα ανάμεσα στην Τζένη Καρέζη και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, απάντησε το βράδυ της Πέμπτης (06/02) ο Κωνσταντίνος Καζάκος που ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show», στον ΑΝΤ1.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ήταν, το βράδυ της Πέμπτης (06/02), στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», στον ΑΝΤ1, και μίλησε για τους αστέρες του κλασικού ελληνικού κινηματογράφου και απάντησε για το αν υπήρξε κόντρα μεταξύ στη μητέρα του, Τζένη Καρέζη, και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως στο σπίτι του «ερχόταν όλο το θέατρο, όλη η διανόηση της χώρας» και, στη συνέχεια, χαρακτήρισε τον εαυτό του «τυχερό» επειδή είχε γνωρίσει τους πάντες. Έπειτα, πρόσθεσε:

«Ο Παπαγιαννόπουλος ήταν αγαπημένος μου, πολύ, γιατί έπαιζε μαζί μου από τότε που ήμουν τεσσάρων, από το "Τσίρκο" ακόμα. Περνάγαμε καλά. Εγώ έχω μνήμες από τότε που ήμουν τεσσάρων. (...) Μου έκανε τα Mirage και τα Fantom, πώς κυνηγιούνται στον αέρα και καθόμουν και τον κοίταζα. Ήταν φοβερός! Ο Νιόνιος ήταν αγάπη μεγάλη».

Ερωτώμενος για τη φερόμενη κόντρα ανάμεσα στην Τζένη Καρέζη και στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κωνσταντίνος Καζάκος απάντησε:

«Κόντρα, όχι. Υπήρχε μια ευγενής άμιλλα. Σαφώς και τις ένοιαζε ποια θα κάνει τα πιο πολλά εισιτήρια, ποια θα κάνει το ένα, ποια θα κάνει το άλλο, αλλά ήταν φίλες. Ήταν φίλες, φίλες! Τα έλεγαν, έλεγαν τα προσωπικά τους. Είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις πάντα. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα! Ήταν ένα κολπάκι των media τότε».

Διαβάστε ακόμα:

Η Γιώτα Νέγκα αποκάλυψε το πραγματικό ονοματεπώνυμό της - Βίντεο

Tags:
Αλίκη Βουγιουκλάκη, Τζένη Καρέζη, Κωνσταντίνος Καζάκος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK