15:07 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 20
Βρείτε μας

Το Mega έχει πλούσιο πρόγραμμα από τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου με ενημερωτικές εκπομπές, κλασικές σειρές, αλλά και ταινίες.

Το Mega είναι ξανά στον τηλεοπτικά «αέρα» και το κανάλι έχει ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του.

Το Mega θα ξεκινήσει να προβάλει πρόγραμμα τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, και έχει ανακοινώσει αναλυτικά τις εκπομπές, τις σειρές και τις ταινίες που θα δούμε.

Στο ενημερωτικό σκέλος, το πρόγραμμα του Mega περιλαμβάνει ειδησεογραφικές εκπομπές, αθλητικά προγράμματα και δελτία ειδήσεων.

Στο ψυχαγωγικό σκέλος, το πρόγραμμα έχει κλασικές σειρές του «μεγάλου καναλιού» που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό, όπως τις «Σαββατογεννημένες», το «Παρά Πέντε», το «50-50», το «Ρετιρέ», τη «Μαρία την Άσχημη» και άλλες. Παράλληλα, ο προγραμματισμός για την πρώτη εβδομάδα περιλαμβάνει ακόμη ελληνικές και ξένες ταινίες.

Αναλυτικά εδώ το πρόγραμμα του Mega από τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου μέχρι την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου

Η επιστροφή του Mega στον τηλεοπτικό «αέρα»

Το βράδυ της Τρίτης, 11 Φεβρουαρίου, το Mega επέστρεψε στον τηλεοπτικό «αέρα».

Ο τηλεοπτικός σταθμός ξεκίνησε την εκπομπή σήματος σε κανονική, αλλά και σε υψηλή ανάλυση.

To trailer του Mega

Οι τηλεθεατές, μέχρι και τη Δευτέρα όποτε και ξεκινά το κανονικό πρόγραμμα του καναλιού, μπορούν να δουν τρέιλερ για την επιστροφή του «μεγάλου καναλιού» καθώς και κάρτα με το σλόγκαν «Mega όπως πάντα!».

Πώς θα συντονίσετε την τηλεόραση στο Mega

Προκειμένου να δείτε το Mega, θα πρέπει να συντονίσετε εκ νέου τους τους τηλεοπτικούς σας δέκτες στη συχνότητα που εκπέμπει το κανάλι.

Αυτό μπορεί να γίνει, επιλέγοντας το μενού «ρυθμίσεις» της τηλεόρασης σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε να γίνει χειροκίνητος ή αυτόματος συντονισμός καναλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Mega: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το κοντρόλ

Tags:
εκπομπή, Πρόγραμμα, τηλεόραση, κανάλια, κανάλι, Mega
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK