20:06 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Πριν οι 24 παίκτες του MasterChef 4, μπουν στο σπίτι του παιχνιδιού, η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για έναν από αυτούς είναι γεγονός.

Η δοκιμασία αποχώρησης για ένα παίκτη του MasterChef 4, σημειώθηκε έπειτα από το Follow The Chef, όπου κάθε ομάδα κλήθηκε να αντιγράψει σε πραγματικό χρόνο το πιάτο του μέντορά της.

Από την διαδικασία αυτή προέκυψαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ένας από κάθε ομάδα, των τριών κριτών του MasterChef 4.

Η Γιώτα, η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Twitter με τα σχόλιά της για μια ακόμη φορά, από την ομάδα του Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Ιωαννίδη, σε μια δοκιμασία τεσσάρων παρασκευών αυγού.

Ο Ηλίας κατάφερε να φέρεις εις πέρας τις 2 παρασκευές, όσες και η Γιώτα, όπου παρόλο που του έπεσε το βραστό αυγό στο πάτωμα λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η δοκιμασία, κατάφερε να είναι ο πρώτος που παραμένει στο MasterChef 4, με την Γιώτα να αντιδρά πολύ έντονα στην προσπάθεια κάποιων παικτών να την βοηθήσουν.

Καμία από τις παρασκευές της Γιώτας δεν έγιναν σωστά, με αποτέλεσμα κάνει μηδέν στις τέσσερις, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των κριτών, όμως αντίστοιχα και οι παρασκευές του Ηλία δεν κρίθηκαν εντάξει ώστε να πάρει κάποιον βαθμό.

Ωστόσο, η υφή και το ψήσιμο των αυγών στον παίκτη από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά κρίθηκαν καλύτερες από τους κριτές του MasterChef 4 και έτσι αποχώρησε η κυρία Γιώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef 4: «Δεν θα λείψω από αυτή τη διεκδίκηση» - Παίκτης πήρε... τρεις ποδιές! Βίντεο

MasterChef 4: Το συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη, του τυφλού σεφ, που δεν μπήκε στο σπίτι - Βίντεο

Tags:
μαγειρική, εκπομπή, Μάστερ Σεφ, αποχώρηση, MasterChef Greece, MasterChef 4, MasterChef
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK