19:40 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Λήψη σύντομου url
0 00
Βρείτε μας

Με μία υποθέτηση περί δημοκρατίας καλησπέρισε τους τηλεθεατές ο Νίκος Ευαγγελάτος στην πρεμιέρα της εκπομπής του στο Mega.

"Την ημέρα που ανοίγουν κανάλια, που ανοίγει η δημοκρατία, που ανοίγει η πολυφωνία, που ανοίγουν απόψεις είναι μια μέρα που έχουμε πολλούς λόγους να την λέμε καλή, ειδικά όταν μιλάμε για το Mega, που είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας".

Για «ένα κομμάτι της ζωής μας» έκανε λόγο ο Νίκος Ευαγγελάτος στην πρεμιέρα της εκπομπής του Live News στο Mega. Η επανέναρξη του Mega είναι γεγονός από σήμερα, 17 Φεβρουαρίου, και όλοι οι παρουσιαστές των νέων εκπομπών του μεγάλου καναλιού είχαν κάτι να πουν.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μίλησε για μια «ιστορική μέρα» για την ελληνική τηλεόραση.

«Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Είναι το απόγευμα της 17ης Φεβρουαρίου του 2020 και είναι μια ιστορική μέρα, όχι μόνο για μας. Είναι μια μέρα που γράφει ιστορία και μάλιστα καλή ιστορία. Γιατί κακή ιστορία έχουμε όταν κλείνουν τα κανάλια, όπως όταν έκλεισε το Mega ή όταν είχε κλείσει η ΕΡΤ. Την ημέρα που ανοίγουν κανάλια, που ανοίγει η δημοκρατία, που ανοίγει η πολυφωνία, που ανοίγουν απόψεις είναι μια μέρα που έχουμε πολλούς λόγους να την λέμε καλή, ειδικά όταν μιλάμε για το Mega, που είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας. Ο πρώτος ιδιωτικός σταθμός στην Ελλάδα, ένας σταθμός της ποιότητας, τότε τα πράγματα παίρνουν και μια άλλη, λίγο διαφορετική διάσταση»

Μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής έκανε αναφορά και στους εργαζόμενους του Mega που δεν είναι στο νέο πρότζεκτ, μετά το μαύριο που έπεσε το 2018. Όπως είπε ο Νίκος Ευαγγελάτος:

«Πολλοί από αυτούς λοιδορήθηκαν, πολλοί από αυτούς έγιναν θύματα δημοσιογραφικού bullying. Η δουλειά τους είναι κληρονομιά για μας. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους τιμούμε έναν προς έναν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ράνια Τζίμα: Η δημοσιογράφος έκανε come back στο Mega

Πρόγραμμα Mega: Τι θα δούμε την πρώτη εβδομάδα της live μετάδοσης

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK